Menu

Facade


Maling af facader, vi renoverer og malerbehandler

​Det vigtigste for din facade er at beskytte den mod klimaets mange udfordringer. Derfor er det vigtigt, at facaden er i god stand, og at du er opmærksom på revner, huller eller nedbrudt puds.

Malerfirmaet Seehusen A/S maler og udfører arbejde på din facade i hovedentreprise. I den forbindelse sørger vi for at medtage de nødvendige ydelser, som stillads, afrensning af facader og nødvendige murer- og snedkerarbejder.

Facadearbejder dækker alt fra kalkning af fredede ejendomme til maling af klassiske københavner-ejendomme og øvrige facader med produkter som silikatmaling, silikonemalinger eller andre spændende emulsionsprodukter.

Flot facade med en effektiv behandling

For at få en flot facade og sikre, at resultatet får det ønskede udtryk, anvender vi alt fra moderne dispersioner til gammeldags linoliemaling. Hver facade kræver, at vi maler med brug af den rigtige facademaling. Vi har igennem flere år udført mange typer af facadeopgaver og ved, hvad der skal anvendes til eksempelvis beton, porøse overflader, vandskuret mur – blot for at nævne nogle få.

Resultatet taler for sig selv, når vi maler

Uanset om det drejer sig om dine vinduer eller øvrige facadepartier, klarer vi alle opgaver lige fra almindelig let vedligeholdelse til den større gennemgribende renovering, hvor emner totalafrenses. Er der behov for det, sørger vi for at inddrage øvrige håndværkere, som for eksempel snedker og glarmester.

 

Kontakt Malerfirmaet Seehusen A/S

Kontakt os i dag og lad os få en snak omkring jeres behov.
Vi giver gerne en gratis vurdering af opgaven.

Ring til os Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

Få et tilbud her