Menu

Vinduer / træværk


Maling af vinduer og træværk

Der er flere forhold, der spiller ind, når man skal opnå et flot resultat ved maling af vinduer eller træværk. Med vores ekspertise sørger vi for, at du får et resultat, der holder i mange år – og som ser flot ud.

Vi kender alle aspekter inden for maling af vinduer og træværk og vi ved, at forarbejdet skal være i orden. Lige så vigtigt er det at vide, hvilke materialer og produkter, der sikrer det bedste resultat. Vælg derfor Malerfirmaet Seehusen A/S for et resultat i højeste kvalitet.

Maling af vinduer

Vinduer skal males efter behov, hvilket afhænger af, hvor meget de har været udsat for af vind og vejr. Ved maling af vinduer starter vi med at vurdere vinduets tilstand. Ud fra det vurderer vi omfanget af forarbejdet på vinduet, samt omfanget af behandlinger. Til nye vinduer er en vandig maling bedst, mens gamle vinduer oftest har bedst af linoliemaling.

Maling af træværk

For at forlænge træværkets levetid bør du med jævne mellemrum vedligeholde det med en genbehandling. Med regelmæssig vedligeholdelse og maling af træværk, gerne hvert 3. år, forhindrer du, at træet bliver nedbrudt og angrebet af råd og svamp. Ubehandlet træ kan blive nedbrudt på blot 5 til 10 år, hvorimod en regelmæssig og korrekt vedligeholdelse kan få det til at holde i generationer. Så husk maling af træværk kan betale sig!

Kontakt Malerfirmaet Seehusen A/S

Kontakt os i dag og lad os få en snak omkring jeres behov.
Vi giver gerne en gratis vurdering af opgaven.

Ring til os Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

Få et tilbud her