Menu

Hvem er vi?


Malerfirmaet Seehusen A/S er et velkonsolideret malerfirma, som når sine mål gennem konkurrencedygtige priser, til den aftalte kvalitet og med seriøsitet overfor vores kunder og samarbejdspartnere. Vi anser således vores malerfirma som en virksomhed, hvis fornemste opgave er at fungere som et serviceorgan for vores kunder. Dette grundlæggende forretningsprincip har betydet, at vores kundegrundlag i dag i stor udstrækning består af relationer, der går mange år tilbage.

Organisation

Malerfirmaet Seehusen A/S er beliggende på Glerupvej 20, 2610 Rødovre. Afhængigt af sæsonen mm. har antallet af funktionærer, malersvende og –lærlinge i en del år ligget stabilt på 65-70 personer. Vi er derfor et malerfirma af en størrelse der kan tage alle opgaver.

Med 8 malermestre har vi en stor faglig kapacitet, som gør, at den enkelte malermester i sin ”virksomhed” kan løfte næsten enhver arbejdsopgave af såvel type som omfang..

Social profil


Malerfirmaet Seehusen A/S har de sidste 30 år i gennemsnit haft 5-6 lærlinge årligt. Vores hold af lærlinge afspejler et bredt gennemsnit af befolkningen i forhold til køn, etnicitet og social baggrund. Vi mener det er afgørende at deltage aktivt i at sikre de nødvendige faglige kvalifikationer i samfundet samt igennem uddannelse og job at gøre vores unge til en naturlig del af samfundet.

Unge som har specielle udfordringer eller som kan være kørt sur i uddannelsessystemet inddrager vi løbende. Vi har samarbejde med flere kommuner med det mål at støtte op om de unge, som har brug for hjælp til at få en uddannelse.

Det gør vi ved at tage praktikanter og lærlinge anvist af blandt andet Rødovre kommune, Københavns kommune og Ballerup kommune.

Kontakt Malerfirmaet Seehusen A/S

Kontakt os i dag og lad os få en snak omkring jeres behov.
Vi giver gerne en gratis vurdering af opgaven.

Ring til os Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

Få et tilbud her