Menu

Vedligeholdelse / istandsættelse


Maling af lejligheder

​I forbindelse med flyttelejligheder, tilbyder vi maling af lejligheder samt istandsættelse. Dermed vil nye lejere flytte ind i en lejlighed, som fremstår indbydende og ser ud som ny.

Malerfirmaet Seehusen A/S har mange års erfaring med maling af flyttelejligheder, og har stået for vedligeholdelse i mange boligforeninger. En væsentlig og historisk forankret forretningsandel i vores virksomhed består af længerevarende servicekontrakter med professionelle aktører på markedet.

Vedligeholdelse og maling af lejligheder

I mange boligforeninger vil der være en hyppig udskiftning af lejere. Det stiller høje krav i forhold til fleksibilitet og kvalitet. Hos Malerfirmaet Seehusen A/S står vi til rådighed, når behovet er der, og du kan derfor trygt vælge os, som samarbejdspartner ved maling af lejligheder.

Synsrapporter ved flyttelejligheder

Vi tilbyder et koncept, hvor vi deltager i syn af lejligheder. Via vores eget computersystem kan vi udregne og opsætte synsrapporter, som udskrives på stedet. Behandlingerne på de enkelte emner beregnes ud fra faste enhedspriser, hvilket resulterer i en korrekt, letlæselig og overskuelig pris.

Kontakt Malerfirmaet Seehusen A/S

Kontakt os i dag og lad os få en snak omkring jeres behov.
Vi giver gerne en gratis vurdering af opgaven.

Ring til os Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

Få et tilbud her